Het weer in Marmaris
Click for Marmaris, Turkije Forecast

Aanmelden Nieuwsbrief

home | sitemap | contact   

Marmaris is een Turkse badplaats, gelegen in de provincie Mula.

Uitgaan
Marmaris is onder Nederlandse jongeren al jaren n van de meest populaire Turkse bestemmingen. En dat is niet zo gek, want Marmaris heeft alles in zich voor d perfecte vakantie. Genoeg redenen voor ons dus om hier de leukste hotels en appartementen te selecteren!

Naast een heerlijk strand met diverse watersportfaciliteiten biedt Marmaris een leuke haven, een gezellige boulevard, heerlijke restaurants, een grote bazaar waar je lekker kunt winkelen en een immens uitgaansleven met veel leuke barretjes en vette discotheken.

Marmaris beschikt eigenlijk over twee centra. Het oude centrum waar zich de bazaar en de Barstreet bevinden met bekende kroegen en discotheken als Joy, Areena, Greenhouse, Mango, Backstreet en d Nederlandse tent Rembrandt. Het toeristische en nieuwe centrum heeft ook veel uitgaansmogelijkheden zoals de Beach Club en Vagabundo.

Wil je eens op een andere manier van de zon genieten, kies dan voor n van de vele activiteiten. Wat denk je bijvoorbeeld van een Lazy Cruise, duiken, een bezoekje aan het Griekse eiland Rhodos of een heerlijke massage tijdens je bezoek aan de hamam.

Of beleef de kick van het raften op de wilde Dalaman-rivier? Deze heerlijke dagen sluit je natuurlijk goed af met de beste feesten. Loop mee met de Kroegentocht langs de leukste feestkroegen en discotheken, maak deel uit van de beroemde Dutch Night, maar mis ook zeker de Temptation Beach Break niet. Stuk voor stuk topavonden!

Voor een ultieme mix van strand, cultuur en heel veel feest zit je goed hier in Marmaris!Meer informatie: | Adverteren | Disclaimer